Rólunk

Rendelőnk 1999-ben alakult mint természetgyógyászati magánrendelő, ahol bioenergetikai módszereket alkalmaztam. 2002-óta lett hagyományos kínai orvosi rendelő, és 2011 óta alakult át  természetgyógyászati és általános orvosi magánrendelővé.

Az eltelt évek során, a „Józsai természetgyógyász”, a „Józsai akupunktúrás” és a nevemből adódóan „Sámán Doktor” néven váltam közismertté.

A hozzánk forduló páciensek komplex állapotfelmérés után tanácsadásban részesülnek, és szükség esetén a keleti és a nyugati orvoslás kombinálásával folytatódnak a kezelések.

Energetikai kezelések, akupresszúra és akupunktúrás kezelések, életmód tanácsadás és terápia, táplálkozási tanácsadás, relaxációs módszerek tanítása, önismereti tréning, valamint a nyugati orvoslás adta gyógyszeres kezelések közül, illetve ezek kombinációjából választhatnak a hozzánk fordulók.

Alapelvünk, hogy a pácienseink minden kezelést csak utólag fizetnek – csak abban az esetben, ha a kezelések javították az állapotán. Ha a kezelések nem sikeresek, csak az anyagöltséget kell fizetnie.

Mit nevezünk Magyarországon természetgyógyászatnak?

Az alternatív gyógyászatot, komplementer medicinát, a hagyományos valamint a nem-konvencionális orvoslást, a hétköznapi nyelvhasználatban természetgyógyászatnak definiáljuk, de a jogszabály is ezt a kifejezést használja. A jogszabály a nem-konvencionális eljárások megnevezést használja leginkább.

Az alábbi linkekre kattintva a pontos törvényi háttérről tájékozódhat:
https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700011.nm
https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700040.KOR

A természetgyógyászati tevékenységet tehát 1997 óta szabályozzák Magyarországon, melyet egészségügyi tevékenységhez használják, gyógyító-megelőző funkcióban.

Természetgyógyászati tevékenységet csak az alapnyilvántartásba vett, felelősségi biztosítással, működési engedéllyel és kamarai tagsággal rendelkező szakember végezhet.

Kezelések-Árak