Gyógyulás vagy gyógyítás? Nem mindegy.

Sokan úgy hiszik, ha felkeresnek egy természetgyógyászt, akkor az meggyógyítja őket.

Ki szoktuk hangsúlyozni és ki is kell, hogy egy gyógyulási folyamat elindításához mindig szükség van a páciensekre is, azaz, hogy ők is teljes mértékben akarjanak a gyógyulás útjára lépni, ne pedig arra várjanak, hogy majd egyszer csak hirtelen meggyógyítsák őket, ehhez mindig az “egész” ember kell.

Van egy érdekes hozzáállása az embereknek, amely sajnos nem célra vezető az élet sok terén, ez a szeretnék, csak nem akarok szindróma…
Például:

“Szeretnék kitakarítani, csak nem akarok. Hmmm… nem értem miért szalad a lakás….?”

Itt is hasonlóról van szó, egy kezelési sorozat alkalmával is. Tenni kell kell azért, hogy a gyógyulási folyamatok elinduljanak bennünk.

Mi, egy gyógyulási folyamat felé irányítjuk betegeinket, nem pedig egyik pillanatról a másikra meggyógyítjuk őket.

Az alábbi gombra kattintva tájékozódhat kezeléseinkről:

Kezelések-Árak
Categories: Uncategorized

15 Replies to “Gyógyulás vagy gyógyítás? Nem mindegy.”

  1. Next time I read a blog, Hopefully it doesnt disappoint me as much as this particular one. I mean, I know it was my choice to read, however I genuinely thought youd have something helpful to say. All I hear is a bunch of complaining about something you could possibly fix if you were not too busy searching for attention.

  2. 👉 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük